Posted by on 08/19/2020

19 серпня під час візиту президента Володимира Зеленського до Запоріжжя за його участі відбулася презентація регіональної команди партії «Слуга народу», що братиме участь у місцевих виборах восени 2020 року.

Кандидатом у мери Запоріжжі від «Слуги народу» представлений колишній топменеджер «Мотор Січі» Віталій Тишечко, який з 11 серпня обіймає посаду заступника голови Запорізької ОДА.

«Кожен з нас має досвід реалізації, планування успішних проєктів у розвитку територій та громад. Ми проживаємо в цьому місті, ми тут працюємо, ми їздимо по цим дорогах, ми дихаємо одним повітрям. Ми добре знаємо, чим наповнене ваше життя, тому що ми такі самі люди, як ви – ми живемо тут. Але хтось вважає, що в Запоріжжі вже вирішено, у Запоріжжі нема альтернативи. Я наголошую: альтернатива є. Наша команда готова взяти відповідальність за динамічний розвиток міста Запоріжжя», – заявив під час презентації Віталій Тишечко.

У представленні регіональної команди «Слуги народу» також брали участь віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, що очолює регіональну організацію пропрезидентської партії, та голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Боговін. Останній під час презентації був представлений як «один з керівників виборчої кампанії в області».

Віталій Тишечко (1978 року народження) з 2001 року до червня 2020 року працював на «Мотор Січі» та пов’язаних з нею фірмах. Зокрема, у 2008-2017 роках був заступником начальника управління кадрів «Мотор Січ», а з 2017 року був директором товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Мотор – Гарант».  З червня 2020 року стажувався на посаді заступника голови Запорізької ОДА.

Повноцінним заступником голови Запорізької ОДА став 11 серпня 2020 року. Є чинним депутатом Запорізької міської ради від партії «Нова політика», до фракції якої входили винятково представники «Мотор Січі».

comments

be the first to comment

залишіть свій коментар:



                 


Discover more from LINE UA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading