Posted by on 04/27/2020

Лідер КНДР Кім Чен Ин висловив подяку будівельникам курортної туристичної зони на сході країни, повідомили 27 квітня державні медіа Північної Кореї, але не показали кадри з керівником країни. З 11 квітня Кім не з’являвся на публіці, це спровокувало чутки про його тяжку хворобу або смерть.

Подяку Кім Чен Ина будівельникам туристичної зони Вонсан-Кальма поширили офіційна газета владної Трудової партії Кореї «Нодон сінмун» і центральне телебачення країни. «Верховний лідер Кім Чен Ин висловив свою вдячність робітникам, які присвятили себе будівництву, – йдеться в повідомленні.

Чутки про стан Кіма поширилися після того, як він пропустив 15 квітня урочисту церемонію з нагоди 108-ї річниці від дня народження свого діда, першого керівника КНДР Кім Ір Сена. Агентство Reuters повідомляло, що до КНДР вилетіла група китайських лікарів, кілька гонконгських і японських видань розповіли, що, за їхніми даними, Кім міг мати операцію на серці.

 

Південнокорейські офіційні особи заявляють, що нічого незвичайного з Кімом не відбувається. Радник президента Південної Кореї Мун Чун Ин заявив в інтерв’ю каналу Fox News, що, за даними уряду країни, Кім Чен Ин цілком здоровий і перебуває на курорті у Вонсані.

Posted in: Новини, Світ

comments

be the first to comment

залишіть свій коментар:



                 


Discover more from LINE UA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading