Posted by on 09/22/2020

Віцепрезидент Європейської комісії, верховний представник ЄС із закордонних справ та безпекової політики Жозеп Боррель розпочав 22 вересня свій офіційний візит до Києва зустріччю з антикорупційними активістами, повідомляє громадська організація «Центр протидії корупції» (ЦПК).

«Сильні, незалежні та ефективні антикорупційні інститути та судова реформа є ключовими для українського суспільства», – заявив Боррель на зустрічі, учасниками якої були голова правління ЦПК Віталій Шабунін і виконавча директорка ЦПК Дарія Каленюк.

«Я передала пану Боррелю детальний опис проросійських та проколомойських сил у парламенті, котрі атакують прозахідний вибір України, але самі обирають компанії в ЄС задля ведення свого бізнесу», – розповіла про зміст зустрічі Дарія Каленюк.

 

Головний дипломат ЄС далі планує зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, міністром оборони Андрієм Тараном. Також Жозеп Боррель відвідає Консультативну місію ЄС (EUAM) в Україні.

comments

be the first to comment

залишіть свій коментар:



                 


Discover more from LINE UA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading