Posted by on 02/27/2022

Президент України Володимир Зеленський уточнив, про що розмовляв сьогодні по телефону з Олександром Лукашенком, і які його очікування від пропозиції зустрітися українській делегації з російською на річці Прип’ять.

«У мене відбулась телефонна розмова з Олександром Лукашенком. Ми не розмовляли з ним два роки, а сьогодні ми говорили з ним говорили довго, дуже предметно. Я пояснив йому детально неможливість нашого зіткнення. Я не хочу, щоб ракети, літаки, гвинтокрили летіли в Україну з Білорусі. Я не хочу, щоб йшли війська в Україну з Білорусі і він мене запевнив у цьому. Моє завдання як президента захистити нашу державу і ви це побачили протягом цих жорстких днів, як ми це завдання виконуємо. Олександр Лукашенко звернувся до мене, щоб українська та російська делегації зустрілись на річці Прип’ять. Підкреслюю – без жодних умов. Скажу відверто, як завжди – я не дуже вірю в результат цієї зустрічі, але нехай спробують», – сказав Зеленський.

Президент України додав, що він не проти такої зустрічі, щоб «потім в жодного громадянина України не було сумніву, що я як президент, не намагався зупинити війну».

Новина доповнюється…

 

comments

be the first to comment

залишіть свій коментар:



                 


Discover more from LINE UA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading