Posted by on 05/13/2020

Колишній депутат Верховної Ради Єгор Фірсов підтвердив завершення своєї роботи в Державній екологічній інспекції.

«Сьогодні рішенням Кабінету міністрів я закінчив роботу на посаді виконувача обов’язків голови Державної екологічної інспекції України. Жодних причин такого рішення мені не пояснювали, розмов з цього приводу з прем’єром у мене не було. Але я, звичайно, знав, що таке рішення готується. І судячи з того, яка політична картина вимальовується, моє звільнення було тільки питанням часу. Останніми днями було багато пропозицій «порєшать і офіційно прибрати приставку т.в.о.», але таких переговірників я посилав куди подалі», – написав політик у фейсбуці.

Фірсов обіцяє надати «детальний підсумковий звіт того, що було зроблено моєю командою за недовгий час перебування на чолі ДЕІ». «Забігаючи вперед, скажу, що мені не соромно за нашу роботу, і ми встигли зробити більше, ніж будь-хто інший на цій посаді», – додав Єгор Фірсов.

 

Колишній депутат Верховної Ради пропрацював як тимчасовий виконувач обов’язків голови Державної екологічної інспекції України менш як півроку.

«Пропозицію зайнятися реформою екологічного контролю я отримав від Олексія Гончарука (колишнього голови уряду України – ред.) чотири місяці тому. Своє бачення ситуації я виклав спочатку на зустрічах з прем’єром, а потім і особисто президенту Володимиру Зеленському. Потім були сотні зустрічей з працівниками міністерства, співробітниками екологічної інспекції, органами влади. Так поступово була складена докладна дорожня карта наших подальших дій», – писав Фірсов у фейсбуці 21 листопада 2019 року.

Кабінет міністрів 13 травня призначив головою Державної екологічної інспекції Андрія Мальованого. Раніше Мальований працював начальник управління екології Київської міськдержадміністрації.

comments

be the first to comment

залишіть свій коментар:



                 


Discover more from LINE UA

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading